Workshops bij Royal Talens

Deze workshops worden gegeven in het Exeperience Centre van de Royal Talens in Apeldoorn. Alle materialen van de Royal Talens, koffie thee en iets lekkers is bij de prijs inbegrepen. TIP: combineer mijn twee workshops op één dag en ontvang 20% korting. Breng je eigen lunch mee!

Maandag 20 april 10:00-12:30 uur licht en schaduw in kleurpotlood

Wegens de Coronavirus is deze workshop verplaatst naar 20 augustus

Om het kleurwerk meer tot leven te laten komen moet je rekening te houden met de licht- en schaduwpartijen. In deze workshop laat ik zien hoe het werkt. Waar komt het licht vandaan, en waar moet ik op letten? Hoe valt het licht op iets wat hol of bol is? Waar maak ik het licht en donker? Hoe en met welke kleuren maak ik mooie schaduwen? Na een korte inleiding gaan we aan de hand van oefeningen dit onder knie te krijgen. Eerst in grafiet zoeken naar het licht en de schaduw, vervolgens doen we hetzelfde in kleur.

Opgeven voor deze workshop kan alleen via de website van de Talens

Maandag 20 april 13:30-16:00 uur tulpen in kleurpotlood


Wegens de Coronavirus is deze workshop verplaatst naar 20 augustus

In deze workshop krijg je een aantal handvatten aangeboden hoe tulpen zo realistisch mogelijk kunnen worden ingekleurd. Na een korte instructie oefenen we de kleurtechnieken. Daarna gaan we een bosje tulpen zo realistisch mogelijk inkleuren.

Opgeven voor deze workshop kan alleen via de website van de Talens