Cursus kleurpotloodtechieken Velp

Welkom op de pagina cursus kleurpotloodtechnieken Velp. Ik bied de cursussen op de volgende manier aan. Ieder werkt individueel aan een eigen onderwerp, hierdoor hoef je niet te wachten tot er een leuk onderwerp voorbij komt, of dat er net een leuk onderwerp geweest is. Hieronder leg ik uit hoe de les in elkaar steekt. Zijn er daarna nog vragen, neem dan contact op.

  • Deze cursussen gaan niet over tekenen maar wat er allemaal mogelijk is met kleurpotloden. Je leert als het ware schilderen met kleurpotlood. Ieder onderwerp vraagt om zijn eigen aanpak en techniek soms in combinatie met hulpmiddelen zoals een embossingpen of blendpotlood. Wil je graag leren tekenen dan verwijs ik je naar mijn lessen botanisch tekenen.
  • Op deze pagina staan een aantal onderwerpen waaruit je kan kiezen. De meeste onderwerpen duren 3 lessen. Sommige onderwerpen zijn complex en vragen om 6 lessen. De aantal lessen staan vermeld bij het onderwerp. Een eigen onderwerp meebrengen moedig ik aan. De begeleiding is zoveel mogelijk individueel.
  • Het is ook mogelijk een basiscursus kleurpotloodtechnieken van zes weken te volgen. In deze basiscursus wordt uitgebreider stil gestaan bij verschillende technieken en ga je deze stuk voor stuk oefenen. Na deze cursus heb je een bibliotheek aan informatie waarnaar je altijd kan teruggrijpen.
  • Bij alle cursussen kleurpotloodtechnieken werk je met zelf meegebrachte kleurpotloden en hulpmateriaal behalve het oefen-, transfer- en een uitwerkpapier. Kijk op de pagina materialen voor uitleg wat er in de lessen zoal gebruikt wordt. Hier staat ook uitleg over de verschillende kleurpotloodmogelijkheden.
  • A3 formaat is het meest voorkomend formaat waarop gewerkt wordt.

Cursusdatum:
maandagavond geen datums
Cursustijd: 19 uur tot 21.30 uur

zaterdagochtend 28 januari – 4 – 11 februari 2023
Cursustijd: 9:30 uur tot 12.00 uur
Cursustijd 11 februari: 9.00 uur tot 11.30 uur

Cursuslocatie: Kerkstraat 32 Velp 5 minuten lopen van station Velp
Cursusgeld 3 lessen: €105,00
Cursusgeld 6 lessen : €200,00 kan ook combinatie van onderwerpen zijn.

Cursusgeld 9 lessen: € 290,00
Aantal deelnemers: minimaal 5, maximaal 8

*prijs onder voorbehoud nieuwe huurprijs 2023 is nog niet bekend

Ga naar Direct inschrijven

Aanmelden voor deze cursus is mogelijk tot 10 dagen voor aanvang via info(appenstaartje)angeliquekrijnen.nl of het contactformulier. Vergeet niet te vermelden aan welk onderwerp je gaat werken, eventueel met foto van eigen onderwerp.

Onderwerpmogelijkheden

Hieronder een aantal voorbeelden van onderwerpen die gemaakt kunnen worden in kleurpotlood. Naast het onderwerp staan ook de technieken en lesduur vermeld. Deze lijst kan eindeloos aangevuld worden met eigen onderwerpen.

Workshop kleurenleer

Workshopdatum:
Workshoptijd: 10 uur tot 12.30 uur
Workshop locatie: Kerkstraat 32 Velp 5 minuten lopen van station Velp
Workshopniveau: iedereen
Kosten: €37,50
Aantal deelnemers: minimaal 5, maximaal 8
Materiaalbenodigdheden: kleurpotloden, HB potlood, liniaal

Heb jij vragen over kleurgebruik en mengen van kleuren met potlood? In deze workshop leg ik zaken uit over kleur in het algemeen en in het bijzonder de kleurpotlood.  Ook gaan we mengen met de kleurpotloden die je hebt meegebracht. Je zult ontdekken dat je met een paar kleuren al een heel bereik in het kleurenspectrum kan maken. Verder krijg je tips en trucs over kleur die je helpen om je werk aantrekkelijker te maken. Kortom je maakt een ontdekkingstocht in jouw eigen kleur en tekenmateriaal en leert deze beter gebruiken.

Aanmelden voor deze workshop via contactformulier. Vergeet niet te vermelden om welke cursus of workshop het gaat.