Lessen in “Ons Raadhuis”

55+ werken met kleurpotlood

Locatie: Ons Raadhuis Nieuwstraat 1 Velp
Kosten: één strip van de raadhuis-strippenkaart
Aanmelden: kom gerust binnen wandelen
Wanneer: wekelijks op maandagmiddag 10.00 uur

Doel van de bijeenkomst is een uitdaging aan gaan om meer te leren over kleurpotloden en kleurtechnieken in een gezellige en ongedwongen sfeer. Maar vooral ook om samen te zijn en andere te ontmoeten.
Iedereen werkt aan een eigen kleurproject waarbij ik de cursisten probeer te verleiden tot het mengen van kleuren. Ook werken we soms aan thema-projecten. Een voorbeeld hiervan zijn schilderijen van een kunstenaar na kleuren. Niets moet en alles mag in deze lessen. Er is materiaal aanwezig, maar neem eigen materiaal mee als u thuis lekker verder wil werken. De bijeenkomst duurt anderhalf uur.

Zijn kleurplaten niet je ding en teken je liever zelf, dat is ook mogelijk in deze lessen. Mocht je het leuk vinden leer ik je nieuwe technieken. Hoe zit het met lichtval en schaduwen? Wat is eigenlijk blenden? Wanneer gebruik ik nou gum of kneedgum? Hoe pak ik de achtergrond van mijn kleurplaat aan?

In deze cursus help ik de cursisten met al deze vragen. Ik laat u kennis maken met verschillende technieken en materialen Ik geef verschillende oefeningen waarbij iedereen werkt op eigen niveau en in eigen tempo. U zult ontdekken hoeveel er nog te leren is.