Kleuren met ouderen

55+ werken met kleurpotlood

Locatie: Ons Raadhuis Nieuwstraat 1 Velp
Kosten: één strip van de raadhuis-strippenkaart
Aanmelden: kom gerust binnen wandelen
Wanneer: wekelijks op maandagochtend 10.30 – 12.00 uur

of

Locatie: De Stadskeuken Beekstraat 40 Arnhem
Kosten: één strip van Angélique’s -strippenkaart
Aanmelden: kom gerust binnen wandelen
Wanneer: wekelijks op woensdagochtend 10.00 – 11.30 uur

Doel van de bijeenkomst is een uitdaging aan gaan om meer te leren over kleurpotloden en kleurtechnieken in een gezellige en ongedwongen sfeer. Maar vooral ook om samen te zijn en andere te ontmoeten.
Iedereen begin van de maand kom ik met een nieuw kleurproject waarbij ik de cursisten probeer te verleiden tot het mengen van kleuren. Een voorbeeld project is schilderijen van een kunstenaar na kleuren. Niets moet en alles mag in deze lessen. Er is materiaal aanwezig, maar neem eigen materiaal mee als u thuis lekker verder wil werken. De bijeenkomst duurt anderhalf uur.

Is de aangeboden kleurplaat niet je ding breng dan een eigen kleurboek of kleurplaat mee. Mocht je het leuk vinden leer ik je nieuwe technieken. Hoe zit het met lichtval en schaduwen? Wat is eigenlijk blenden? Wanneer gebruik ik nou gum of kneedgum? Hoe pak ik de achtergrond van mijn kleurplaat aan?

In deze ochtenden help ik de cursisten met al deze vragen. Ik laat ze kennis maken met verschillende technieken en materialen Ik geef verschillende oefeningen waarbij iedereen werkt op eigen niveau en in eigen tempo. U zult ontdekken hoeveel er nog te leren is.