Mijn werk

Sinds begin 2013 bestaat mijn werk onder de naam Embellir. Door verschuiving van werkzaamheden en interesses is zeven jaar later een nieuwe site ontstaan waar je je nu op bevindt. Op deze site vind je een onderverdeling van de drie takken waaruit mijn werkzaamheden nu bestaat.

Opdrachten

Vanaf 1995 ben ik werkzaam geweest als allround decorateur. Hieruit ontstaan nog vaak leuke uitdagende opdrachten. Bekijk mijn pagina “opdrachten” om te ontdekken wat er zoal door mijn handen is gegaan.

Kleurpotloodtechnieken

Mijn oude hobby heb ik weer herontdekt. Het is mijn missie om de kennis over het kleurpotlood zoveel mogelijk te verspreiden. Dit mooie medium verdient een veel groter podium. Ik geef lessen, cursussen en workshops in kleurpotloodtechnieken. Bekijk mijn pagina “kleurpotloodtechnieken” om hier meer over te weten te komen.

Botanisch tekenen

Ik ben mij aan het bekwame in het botanisch tekenen, een vak appart. Ik volg hierin met grote regelmaat curssusen en ben sinds maart 2017 aspirant lid van de Vereniging Botanische Kunstenaars Nederland. Bekijk mijn pagina “botanische tekenen” en leer meer over het vak botanisch tekenen en mijn werk.